9. prosince 2008

Debilní nálada

Vánoce se blíží, hurá! Krámy nacpané k prasknutí, davy se tlačí, fakani řvou a reklamy taky. V kádích plujou kapři, čekaj na kudlu řezníka. Lidi se mačkají. Počasí jeden hnus a prý přijde krize, velká krize, že i do huby nebude co vzít.

Klaus chystá pravou stranu, pokud se přidaj poslanci, máme jí bez voleb hned v parlamentu. Psali to v novinách, kterým lidi věří. Musí, jinak voda, dělo, tank a těžkooděnci. A plácek na demonstraci zabrali židi kverulantský.

Milovat se prej nevyplácí, možná tak pannu, kterou v krámě koupíš. Přifoukneš či odfoukneš, láska k pohledání. Tělo je krev, říkali v televizi, po bouračkách na dálnici.

Mám debilní naládu, protože se blíží svátky roku, se splátkou až za půl roku. Všichni budeme šťastní a veselí, že systém s námi z veselá otáčí. Přetvářet se každý den, že je good and in tenhle day.

Tak nějak se to blbě rýmuje, však život není žádná básnička. Narodíš se a cestou hniješ, možná z tebe bude i Acount debil managor. Rodina v prachu, kariéra v rámečku, na stará kolena do futrálu sám…

-mz-