Starousedlíků se krom DS nikdo nezastal!

Mocipáni se diví, že počet příznivců Dělnické strany tak rychle stoupá. Za pravou příčinou stojí oni sami. Starají se jen o názory cizích ve světě a nepřizpůsobivých menšin u nás.

Ti, kteří by je měli zajímat, jsou Češi. Stále ještě žijeme v české zemi, ač to tak dnes možná nevypadá, právě kvůli přílivu všelijaké verbeže. Cikánům v Janově přijela na pomoc nejen policie, ale také mumie z Kazachstánu a česká ministryně Džamila. Ta radí cikánům jak lépe zneužívat špatné zákony a beztrestně tak šikanovat Čechy.

(Džamila se s cikány sešla den předem, aby je naučila, jak mají mluvit, a pak jim nalévala rozumy jak nejlépe očernit ČR v zahraničí. Tohle je naše ministryně? Sešli se sice v restauraci, kam nesměli bílí, ale i mezi cikány jsou slušní lidé a ti informuji o svých nepřizpůsobivých soukmenovcích.)

Ti co toto kazašské individuum viděli, mnohdy ani neví kam jej zařadit, a i mně to dělá problémy. Jako mnoha dětem mi maminka jako malému vyprávěla pohádky, kde se vyskytovaly zlé čarodějnice. Má představivost si je vybavila jako ohyzdné stvůry lačnící po krvi. Těžko se pak malému dítěti usíná. Ale znát tehdy Džamilu, neusnul bych vůbec. Ta by pohádku deklasovala na horor a i z toho by ji posléze vyhodili, jelikož by v kinech popraskaly promítačky, kdyby něco takového chtěli pustit na plátno.

Kdo se ještě diví, proč je situace v Janově tak špatná, si neuvědomuje jaké je to být v Janově bílý. (Přál bych našim zákonodárcům, aby tam alespoň na týden museli žít, třeba by si pak uvědomili co uzákoňují za nesmysly, když se snaží chránit „chudáky“ cikány.)

Čech v Janově to má mnohem horší než šikanovaný na vojně, ale kam se může v ČR takto šikanovaný člověk odvolat? Na policii sotva, ta zvláště v Litvínově hraje do not jen cikánům. K vládě také ne, ta vám zašle pseudohumanistickou zastánkyni cikánů, která se svými protičeskými aktivitami v minulosti ani netajila, když Čechy v zahraničí pomlouvala jako xenofoby.

Džamila prosazuje lepší svět tak leda pro teplouše, cikány a vše, co je v této zemi zkažené a zvrácené! Kdyby v této zemi fungovala stejné práva pro každého, tak se tato situace nikdy takovým způsobem nevyhrotila! Systém ani nemá snahu být spravedlivý. Jediný, kdo se za ty roky Janovských zastal, je Dělnická strana a její příznivci. Nebojíme se zákazu strany a nikdy náš boj nevzdáme, dokud pravda a spravedlnost nezvítězí.

Nedávno zemřel předseda rakouské nacionalistické strany Haider, nyní je označován za teplouše. My už si nemyslíme že to byla nehoda. Nebylo to poprvé, co měl významný evropský nacionalista podobnou „nehodu“. Už jen čekáme, kdy začnou potkávat „nehody“ i nás nebo naše rodiny. Snad nám začne vyhrožovat policie, jako se tomu děje na Slovensku? Každopádně to ukazuje jediné: falešná idea má v celém světě strach o své přežití a tak se brání jako krysa zatlačená do kouta!

I kdybychom měli do Janova jezdit každý týden, tak to uděláme dokud se tamější situace nevyřeší! Kdyby tak policie vynaložila alespoň trošku úsilí na boj s janovským zločinem, místo aby posílala stovky policistů a vrtulníky na lidi co se snaží pomáhat, tak ušetří nejen miliony z kapes poplatníků, ale i špatné zkušenosti slušných Čechů s naším justičním systémem.

Média raději neuváděla, že od posledních voleb stoupla podpora DS téměř desetinásobně na 28 865 voličů. (Pan Vokurka z Deníku Mostecka je asi jediný objektivní novinář v ČR. Nepíše pro, ale ani proti nacionalistům, jako jediný bere to co vidí nezaujatě a to je u novináře v této zemi vzácné. Ostatní mají články snad napsané ještě dřív než se události stanou nebo navštěvují úplně jiné akce než my obyčejní lidé.)

Chceme vzkázat vládě, že je dobře, když proti nám tak tvrdě zasahuje, ukazuje tím lidu, že žádná svoboda slova není a že má strach ze skutečné opozice. Ta totiž sílí a brzy skoncuje s nelidskými pokusy vlády na českém národě.

Kdo určí co je extrém? Dobro a zlo jsou relativní pojmy, my jsme teď dobro pro lid a zlo pro vládu, takže můžeme být obojí najednou, každý nás může vnímat jinak, ale je faktem, že z pravdy má strach každý lhář. Když mu dojdou argumenty, nasadí násilnější taktiky.

Nám by nevadilo, kdyby se konaly volby každý rok, aby se politici vykašlali na propagandu za miliony a lidu raději dokázali své úmysly v činech a ne planými sliby. Také nejsme pro nadvládu dělníků jako komunisté, jde nám o náš národ a symbiózu dělníků se zaměstnavateli, kteří dnes zneužívají zákony a dělníky.

A nejsme žádní diktátoři – chceme přímou volbu prezidenta a referendum o důležitých krocích ČR, jako je např. americký radar.

Lide, než nás odsoudíš na základě klamných informací, zjisti co ve skutečnosti prosazujeme my, Dělnická strana. My lidi nedělíme dle jejich barvy, ale chování!

Jiří Šlégr

Videa k tématu

http://www.youtube.com/watch?v=V8y_7KRF6qg

http://www.youtube.com/watch?v=53sNtbGzyqw&feature=related