11. ledna 2009

Jakou cenu má skutečně lidský život?

SYSTÉM ZVÝHODŇUJE DEVIANTY

Tvrdí se, že cena lidského života je nevyčíslitelná, ale pro naše politiky má život „obyčejného“ člověka (dělníka) jen cenu nářadí nebo otroka.

Ti, na teplých vypolstrovaných židlích, tam nahoře, si říkají: „Nu což, dojde Čech, na práci přivezeme více Mongolů, Ukrajinců, kteří alespoň pracují za podstatně nižší peníze než Čech.“

Berou nás jen jako pracovní sílu, která jim vydělává do jejich kapes a čím více člověk vydělává, tím více jim stejně nakonec každý měsíc dá ve své výplatě na daních. Potom se jednou stane, že dělník, pracující léta, onemocní a vzhledem k našemu „úžasnému“ a „propracovanému“ systému nemocenské zjistí, že kvůli pár dnů nemoci nemá na zaplacení nájmu a vůbec svého žití. Nezbude mu nic jiného než si půjčit. Tím vzniká koloběh, ze kterého už není cesty zpět.

A jak nám pomůže v tomhle případě stát? Téměř na nás plivne a vysměje se nám. Jen když se potom dělník dostane do problémů, exekuce už klepe na dveře a po ní soud na nás už sahá prstíčkem a jen čeká na toho „hrozného“ hříšníka, který se kvůli poctivosti a létům dřiny dostane až na hranici zákona.

Ale podívám-li se na to, jak je na tom v této zemi pedofil anebo masový vrah… nesrovnatelné! Tento systém si už našel své oběti – např. nám velmi známého Vlastimila Pechance, který byl odsouzen na základě nulových důkazů na 17 let! 17 let!? A co třeba Čermáková, která dostala směšné tři roky za úkladnou vraždu své dcery Terezky? To, že jí hájí argument alkohol a nepříčetnost je navýsost k pláči!

Pedofilové, kteří nadosmrti nechají šrámy a psychické problémy nevinným dětským obětem – v případě, že je úkladně rovnou nezabijí (viz Slovák Procházka), a jak zrovna tyto prasata stát potrestá? Nijak! Jsou to přeci chudáci, kteří za svou nemoc nemůžou. Zavřou je tedy do blázince, kde mají pěkně vycházky, teplíčko a dávají jim léky, chodí na terapie, které údajně pomáhají a tuto „nemoc“ vyléčí. Za pár let je pustí a tyto lidské hyeny běhají mezi námi, dále mají možnost kdykoli ublížit další oběti.

Nedávno propuštěný spartakiádní vrah Straka, který znásilnil a zabil několik žen, volně chodí po svobodě. Je to jen výčet toho, co náš systém v dnešní době povoluje, je to špička ledovce toho, čeho se naše vláda dopouští a na co jen tak přihlíží. Je to obraz naší justice, která si hledá oběti v nevinných dělnících, kteří se nebojí říct stop a jít proti proudu! Neřeší skutečné případy a vrahy!

Jakou cenu má tedy život našich dětí pro naše vládce? Kdyby nějakou cenu měl, nezvýhodňuje stát devianty, kteří jim životy berou. Jen Dělnická strana může dát vše do pořádku a udělat budoucnost pro naše děti a vyzdvihnout Čecha v Čechách nad vše ostatní!

Johana Březinová