20. dubna 2009

Požár ve Vítkově na Opavsku

    

     To, co včera bylo panem Martinem Zbelou v Dělnických listech naznačeno, se dnes potvrdilo jako holá skutečnost a pravda. Systém, který se nezastaví před ničím a svou nehoráznou štvavou kampaní proti národně smýšlejícím lidem denně vyplachuje obyvatelům naší republiky prostřednictvím masmédií mozky, svou sílu ukazuje a představuje i v dnešních dnech, kdy za nejasných okolnostech lehl popelem cikánský domek ve Vítkově. Ačkoli ještě ani pořádně nezačalo policejní vyšetřování a hasiči taktéž nic nekomentovali, masmédia a systém již pachatele našel. Ano, Dělnickou stranu. Sice ji neoznačil přímo, ale při jakémkoli komentování tohoto politováníhodného žhářství se vysílají obrázky z mítinků DS a různí Tupolánci a Paroprasata opět vynášejí tisíckrát omletou písničku o zrušení této jediné a skutečné národně sociální strany. Těmito prohlášeními vystavují členy Ds a její příznivce nebezpečí, jelikož bohužel se stále najdou mezi národem tací, kteří stokrát opakované lži věří a od projevu jejich zlosti mnohdy zbývá jen kousek.

      Již nejsme jen radikálové, extrémisti, rasisti a neofašisté, nyní jsme žháři a nebude trvat dlouho, kdy budeme označováni za vrahy dětí. Všichni moc dobře víme, o co v této kauze systému jde. V Ústí nad Labem se v sobotu krom několika zadržených z řad zfetovaných trosek z Antify nic nestalo, respektive nebyl důvod k žádnému zásahu. A to systém těžce nese, jelikož masmediální masáž slibovala neofašistické rejdy v ulicích a důkladné rabování přilehlých obchodů. Pravý záměr, tedy uctít památku obětem druhé světové války po bombardování výše zmíněného severočeského města, byl národu prostřednictvím masmédií představen jako jakési uctění 120. výročí narození A. Hitlera. Přiznám se, nebýt médií, ani bych ten datum a toto tragické výročí neznal. Druhá světová válka trvala šest let a to každý den. Ta se nekonala jen každou sedmou neděli na jaře, ale skutečně každý den. A z toho tedy jasně vyplývá, že se každý den něco tragického stalo. Každý den se válčilo, každý den se popravovalo, vyvražďovalo a děly se různé zločiny proti lidskosti. Z čehož vyplývá, že každý den v současnosti lze odkázat na nějaký den ze druhé světové války, víkendů nevyjímaje. Systém proto každou akci Dělnické strany označí za neofašistické rejdy a spojí to s nějakým tragickým datumem!

     Jak jsem zmínil, v Ústí nad Labem se v sobotu pro systém ze strany "neofašistů" nic nestalo a tak bylo nutné najít novou kauzu, která bude opět nějaký čas plnit stránky novin a zpráv v televizi. Toto je systémový boj starých politických struktur, kteří cítí svůj zánik na scéně, kde po několik let zničili a rozkradli vše, co zničit a rozkrást šlo. Jedno se jim ale zničit nepovedlo. Národní hrdost v mnoha z nás zůstává a každým dnem v nás sílí!


Jindřich Nestler