Je pozdě! Jsou tady! Už jsou tady a je jich hodně!

letyc2

     Nejen v Teplicích a Praze, ale i v dalších městech. Prý odmítáme migranty a přesto pro jejich přijetí hlasovali europoslanci zejména z ČSSD. Když nepřijímáme migranty, kde se vzaly ty zahalené ženy, poslušně kráčející dva kroky za mužem. Ženy, které tlačí kočárky s miminem, vedou za ruku děti, nesou tašky plné nákupu.

     Nerozumím tomu. Nevypadají jako turisté. Nechovají se jako turisté. Chovají se tu jako doma. Je to jejich taktika, vyvolat strach? Nedávno jsem seděl na předzahrádce a přišlo tam 8 mužů arabského typu. Chovali se sebejistě až arogantně, byli hluční. Na každého, kdo o ně zavadil okem se zamračili. Během hodiny více jak polovina hostů zahrádku opustila.

     Dnes jsem byl na předzahrádce v Karlíně s kamarádem na jídle a pokecu. V relativně zapadlé ulici za dvě hodiny prošlo pět zahalených žen, jsoucích poslušně 2 metry za mužem. Při odjezdu z Prahy, který trval cca 15 minut a nevedl centrem jsem zahlédl cca 10 – 12 stejných párů. Kamarád mi říkal, že byl v nákupním centru v Praze a nejednou se do patra nahrnulo 80 – 100 lidí, tedy mužů arabského vzhledu a zahalených žen.

     Nemohla to být náhoda, musela to být domluvená akce. Zastrašující. Během chvilky se totiž dané patro zcela vylidnilo – drtivá většina „našich“ návštěvníků odešla. Obdobné věci se dějí po celé republice v nákupních centrech, restauracích, koupalištích…. Lidé dobrovolně utíkají. „Jim“ stačí,  aby někam vstoupili a my utíkáme. DOBROVOLNĚ. Jsme opravdu tak velcí srabi? Co je to za lidi, kde se vzali, když migranty nepřijímáme?

     Jak dlouho ještě takto budeme zbaběle prchat z nákupních center, restaurací, bazénů? Kdo těm lidem povolil u nás pobyt a proč? Oni nám tvrdí, že nepřijmou žádné migranty a přitom je v ČR možná více jak 10 000 muslimů. Kupují nemovitosti. To je jejich taktika. Pak začnou vznášet nároky. Stěhovat sem příbuzné. Až jich bude víc, budou požadovat účast na volbách. Pak dopadneme jako v Londýně, budeme mít muslimské starosty a radní.

letyc1

      Tohle podporujeme tím, že před nimi zbaběle utíkáme, tím, že volíme svoloč zejména z řad ŠSSD, TOP09, KDU-ČSL, aniž bych se chtěl zbylých partají jakkoli zastávat. Je jediná cesta – neutíkat, nevolit vlastizrádce, odejít včas z EU, uzavřít hranice, posílit armádu a policii. Oni se nechtějí asimilovat, oni nás chtějí zotročit a neposlušné vyhubit. U Vídně jsme se jim postavili a odrazili je a dnes jim otevíráme dveře?

c4

     

     Nač EU? Kvůli volnému pohybu? Aby k nám terorista pohodlně a legálně dojel za tři hodiny taxíkem? Kvůli zvěrstvu zvaném dotace? Dotace do dvou let končí, to lidem soudruzi z Brusele zatajili a naši politici též. Plno firem zkrachuje. Po zákazu kouření či zabijaček nám Brusel bude zakazovat sladké, tučné. Už dnes nám zakazuje vlastní názor a za jeho zveřejnění trestá.

     Vcelku dost lidí a pár politických stran mne oslovilo, abych se vrátil do politiky. Proč? Proč bych měl riskovat, že mne zabijí pro mé názory, zejména na rozkrádání státního rozpočtu? Proč bych se měl v nějaké partaji stát spoluúčastníkem na vnistrostranickém až vražedném boji a “volitelné” místo na kandidátce? A pak poslušně poslouchat, co ÚV nařídí? Ne. Nejsem sám, mám milovanou ženu, která si mne (doufám) za měsíc vezme. Mám syna s rodinou a vnoučkem. Co víc bych si mohl přát? Mám je vystavovat riziku? Ne, já chci doma vidět tenhle úsměv….

c4

To ale nic nemění na tom, že do toho budu tepat. Neumlčí mne, museli by mne zabít a to nechci, ale zticha nebudu. Takže lidi:

     Nač ještě čekáte? Až bude válka? Ale ona už je! Až bouchne bomba v Palladiu či jiném OC, nebo v metru projíždějícím Nuselákem nad nímž popojíždí stovky aut? Nebo někde na koncertě, na fotbale? Bohužel se to stane, podle mne nejpozději do dvou let. Nejspíš v Praze – letiště, metro, koncert, fotbal (nejlépe při odchodu diváků), OC…..  chcete na to čekat a až pak se probudíte? Až pak budete protestovat, až pak bude plná Letná a Václavák, až pak budete „hnát“ zkorumpované politiky k odpovědnosti?

Jenže pak už bude pozdě. Válka totiž pak bude i u nás a krk vám možná namísto muslima podřízne soused pro kus žvance.

UŽ JSOU TADY! Jak dlouho se budete tvářit, že se vás to netýká?

Autor: Michal Malý

Další články